Huisregels

 

Maximale bezetting
B&B Vida Verde heeft de beschikking over 1 twee persoonskamer en 2 drie persoonskamers. De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen voor de twee persoonskamer en 3 personen voor de drie persoonskamer. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan de tegenstaande aantal personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. In overleg kan een kind bij u op de kamer slapen met een kinderbed. Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal B&B Vida Verde per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg met de gastheer/gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur. Vida Verde geeft er de voorkeur aan om gasten persoonlijk te ontvangen en hun te begeleiden met inchecken. Daarom raden we u aan om in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan te geven hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen. Wij verzoeken U vriendelijk om op de dag zelf een uur voor aankomst te bellen. Vida Verde heeft de mogelijkheid om zelf in te checken. Mocht het voorkomen dat wij niet aanwezig zijn op uw aankomsttijd dan zullen we U de digitale incheck aanwijzingen toe sturen. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de digitale sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de zij entree van de B&B.

Bezoekers
Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de gastvouw/heer hiervan vooraf in kennis te stellen.

Checkout
Uitchecken moet voor uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) de gastvrouw/heer een andere uitchecktijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 11:00 uur.

Sleutelbeheer
Op de dag van aankomst ontvangt u digitale codes met een link om uw digitale sleutel op uw mobiel te installeren. Met deze webapplicatie op uw mobiel kunt u onze schuifpoort, looppoort, ingang van de B&B en ook uw kamerdeur openen. Mocht u een voorkeur hebben voor een digitale druppel dan wordt deze bij aankomst aangeboden. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitschakelen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gasthvrouw/heer.

Ontbijt
Als u gebruikmaakt van de ontbijtservice, zorgen we dat er in ochtend een vers ontbijt voor u klaarstaat. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetzaal zodat u er in alle rust van kunt genieten. Het ontbijt staat  s’ochtends vanaf 08:00 voor u klaar in de gezamenlijke eetzaal. Tot 10:00 uur kunt u ontbijten.

Verlies sleutel
Bij verlies van de druppel brengt B&B Vida Verde u € 10,00 in rekening.

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en het bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen. In het geval er tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B Vida Verde de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed-, bad- en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op het terrein van B&B Vida Verde.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B Vida Verde geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangewezen plekken op het terrein. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastheer/vrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij B&B Vida Verde. Parkeren op het terrein bij B&B Vida Verde is op eigen risico. B&B Vida Verde is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid
B&B VidavVerde vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastheer/vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan

Roken
Bij B&B Vida Verde is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde asbak.

Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B Vida Verdet ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Internet
B&B Vida Verde biedt een WIFI-gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internetwebsites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van B&B Vida Verde als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft B&B Vida Verde het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade
B&B Vida Verde is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf bij B&B Vida Verde.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer/vrouw hiervan op de hoogte te stellen..

Scroll naar boven